Besturen Oude besturen en huidg bestuur

Huidig bestuur

Gerhard Poolman

Gerhard Poolman (Voorzitter)

Mijn naam is Gerhard Poolman. Ik ben 20 jaar en zit in het tweede jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik ben de voorzitter van DIQIT, een fantastische studievereniging voor studenten met interesse en enthousiasme voor encyclopedie van het recht en rechtsfilosofie. Dit is al jarenlang de club die deze studenten met elkaar in contact laat komen. Bovendien laat DIQIT hen ook kennis maken met een bijzondere traditie, door middel van lezingen, leesclubs en diners waar belangrijke sprekers uit de wereld van de (rechts)filosofie langs komen. Ik vind DIQIT waardevol omdat het door middel van deze activiteiten een noodzakelijke aanvulling biedt op het enigszins uitgeklede curriculum dat grossiert in positiefrechtelijke vakken. Kortom: DIQIT is een onmisbare aanvulling op de weg naar een belangrijke en verantwoordelijke functie in de maatschappij!
Francine Fetter

Francine Fetter (Secretaris)

Mijn naam is Francine Fetter, ik ben 19 jaar oud en zit in mijn 2e jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Via het vak Grondslagen van het Recht kwam ik erachter dat er veel meer achter rechtsgeleerdheid schuilt dan je op het eerste gezicht zou denken. Toen leerde ik ook SV DIQIT kennen. Het enthousiasme van alle betrokkenen binnen de afdeling en DIQIT werkte aanstekelijk. Het is prachtig om met anderen te sparren over rechtsfilosofie omdat het erg actueel is en iedereen ergens wel een mening over heeft; en om elkaar op die manier aan het denken te zetten. DIQIT biedt hier de perfecte mogelijkheid voor met lezingen, debatten, diners en verdiepingscursussen. De activiteiten van de vereniging zijn dan ook altijd boeiend met na afloop de tijd om gezellig na te praten; en naast het inhoudelijke aspect zijn er ook ontspannende activiteiten zoals diners en bioscoopavonden. Kortom, kom vooral een keer langs om rustig te kijken of jij dit leuk vindt!
Seung Ri Verstraete

Seung Ri Verstraete (Penningmeester)

Mijn naam is Seung Ri Verstraete. Ik ben 21 jaar en zit in het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid, daarnaast volg ik het Honours College Law-traject. Sinds april 2019 ben ik de penningmeester van DIQIT. Ik ben nog vrij nieuw binnen deze vereniging, maar ik kijk ernaar uit om haar en haar fantastische leden beter te leren kennen. Met de ervaring die ik tot nu heb opgedaan kan ik wel met zekerheid stellen dat DIQIT een erg bijzondere vereniging is. Filosofisch, maar zeker ook juridisch. Klein qua omvang, maar groots qua thematiek. Serieus, maar niet minder gezellig. Immers, wie niet kan lachen met ernstige dingen is geen serieus mens.
Wim Hermans

Wim Hermans (Algemeen bestuurslid)

Oude besturen

Bestuur Poolman (2018 – 2019)

Voorzitter: Gerhard Poolman
Secretaris: Myrte Hollander
Penningsmeester: Seung Ri Verstraete

Bestuur Spruyt (2017 – 2018)

Voorzitter: Roeland Spruyt
Secretaris: Myrte Hollander
Penningsmeester: Remy Visser (2017), Gerhard Poolman (2018)
Algemeen bestuurslid: Joris van de Riet

Bestuur Potappel II (2016 - 2017)

Voorzitter: Maurits Potappel
Secretaris: Roeland Spruyt
Penningmeester: Remy Visser

Oprichtingsbestuur Potappel I (2016)

Voorzitter: Maurits Potappel
Secretaris: Mojdeh Kobari
Penningmeester: Pooja Dhingra
Algemeen bestuurslid: Jan Wassink