Actualiteitencollege door prof. Uri Rosenthal

Tot op heden is er veel onrust in Iran. De aanhoudende protesten zijn het gevolg van de dood van de 22-jarige Jina Mahsa Amini. Tegelijkertijd speelt het turbulente Iran een belangrijke rol in de toenemende frictie in het Midden-Oosten. In samenwerking met Justus Lipsius en de Alumnivereniging Solon organiseren wij een avond over de recente ontwikkelingen van de Iraanse protesten en de rol van Iran in het Midden-Oosten. Op 30 november zal professor U. (Uri) Rosenthal hierover een college verzorgen en met ons spreken. Professor Rosenthal is voorzitter van het Comité Iran Vrij. Het Comité Iran Vrij zet zich in voor steun aan Iraniërs die langs democratische weg strijden voor een vrij Iran. Het Comité Iran Vrij verzet zich daarmee tegen het Iraanse regime en biedt een platform voor Iraanse dissidenten.

Aanmelden kan hier!