Lezing door Sandra Palmen.

Op donderdagavond 16 november, zal mr. Sandra Palmen op uitnodiging van DIQITkomen spreken in het kader van het thema ‘Recht doen: rechtsbeginselen in de praktijk’. Palmen heeft landelijke bekendheid gekregen naar aanleiding van de zogeheten memo-Palmen, die een centrale rol gespeeld heeft in het onderzoek naar en de afwikkeling van de toeslagenaffaire. Jarenlang is zij als jurist topambtenaar bij Financiën geweest en recent werd bekend dat zij namens Pieter Omtzigts Nieuw Sociaal Contract verkiesbaar is bij de Tweede Kamerverkiezingen. Wat is de rol en plicht van een goed jurist, hoe voorkom je een nieuwe toeslagenaffaire en hoe ziet een juridische carrière als overheidsjurist er eigenlijk uit? Deze en andere vragen zullen de revue passeren.

De lezing zal aanvangen om 19:00 en vindt plaats in de Cleveringazaal (C.1.31). Aanmelden kan hier.  Tot dan!